Targul de Nunti

Targul de nunti Bucovina 2010

Inainte de a termina povestea de la Londra, caci acolo am mai avut o sedinta foto,

trebuie sa va povestim cate ceva din ceea ce s-a intamplat weekend-ul trecut la Suceava si anume targul de nunti care a avut loc la Iulius Mall.

In cadrul acestui targ am participat si noi cu o expozitie de fotografie de nunta incercand astfel sa aratam putin din felul in care abordam noi acest domeniu.

In ultima zi de targ, impreuna cu salonul Carmen’s Style si firma “Lady in white” Suceava am incercat sa demaram o actiune care zicem noi s-a finalizat destul de bine.

Viitoare mirese au beneficiat de o coafura si un machiaj gratuit (Carmen’s Style). Apoi imbracate in rochii de mireasa (“Lady in White” Suceava) am incercat sa le obisnuim cu camera intr-o scurta sedinta foto in diferite locatii ale mall-ului.

Va lasam sa vedeti si voi ce a iesit iar pe viitoarele mirese le anuntam ca vor primi gratuit toate fotografiile cat de repede ne permite timpul.

Doru si Claudia Halip

Ada inainte de pregatiri…Ada dupa…

Elena inainte de pregatiri…Elena dupa…Bianca  inainte de pregatiri…Bianca dupa…Gabriela inainte de pregatiri…Gabriela dupa …Larisa inainte de pregatiri…Larisa dupa…Marina inainte de pregatiri…Marina dupa…Ramona