Claudia Halip

claudia-halipFiecare clipa, dupa ce trece, se transforma intr-o amintire. Timpul se scurge constant, nu da inapoi si nu se opreste pentru nimeni, de aceea fiecare secunda conteaza si trebuie pretuita pentru ca amintirea ei sa infrumuseteze  povestea ce o numim viata. Pentru toate momentele speciale din viata noastra exista fotografia. Fotografia reprezinta arta care da contur tuturor amintirilor noastre, imortalizand fiecare clipa pentru un viitor plin de prezenturi trecute.

O fotografie buna este aceea care trezeste interesul ochilor, stimuleaza gandirea care te intoarce in timp si face inima sa vibreze la retrairea evenimentului; un fotograf bun este acela care reuseste sa cuprinda intr-o secunda emotia unei amintiri.

Fiecare om are o poveste personala si dorinta mea este de a da forma si culoare povestii dumneavoastra, iar experienta de peste 9 ani in fotografie imi sustine profesionalismul. In calitate de fotograf freelance roman am calatorit in toata lumea si nu dau inapoi in fata niciunui proiect, oricat de dificil ar parea. Cred in pasiunea mea si in fericirea pe care o aduc fiecarei persoane atunci cand retraieste o amintire prin intermediul fotografiilor.
Domeniul meu de expertiza este fotografia de nunta, care continua sa ma fascineze datorita numarului mare de emotii si sentimente ce se inlantuie la un astfel de eveniment

De multe ori cuvintele sunt de prisos, iar o fotografie face mai mult decat 1000 de cuvinte. Un fotograf bun se remarca atunci cand munca lui vorbeste pentru el.

Claudia Halip

1 Comment

  1. Felicitari pentru tot

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.