prima sedinta foto de “Boudoir”

prima sedinta foto de “Boudoir”

Traditia fotografiei artistice de boudoir este la fel de veche ca si aparatul de fotografiat  insa de-a lungul timpului fiecare artist care a incercat acest gen de fotografie a facut-o in felul lui,  asa cum imaginatia l-a impins in acel moment.

In zilele noastre se pare ca acest gen de fotografie devine din ce in ce mai dorit in mod special de mirese si chiar de cuplurile proaspat casatorite.

Zilele acestea am incercat si noi prima sedinta foto de acest gen cu Delia si John  si asa cum am obisnuit pana acum,  impartasim cu voi cateva imagini.

Doru si Claudia Halip


13 Comments

 1. sabina frijan

  exceptional! calitatea isi spune cuvantul! insa cel mai important-imaginatia voastra fara limite! multa multa pasiune, extravaganta,eleganta,emotie…felicitari si celor care s-au lasat fotografiati si sunt convinsa ca acest concept”boudoir” va avea mult succes! felicitari doru si claudia! cuvintele sunt de prisos! imaginile vorbesc de la sine!

 2. cristina

  foarte..foarte..foarte frumoase …e putin spus…pt ce a iesit … sincer nu am cuvinte . Oricum nu ma satur de uitat…

 3. I wish I could read the above comments! beautiful work!

 4. andreea

  Superb…am ramas fara cuvinte, un cuplu minunat si un fotograf super talentat.

 5. ilinca

  felicitari! ffoarte foarte frumoase… cu asa frumosi asa fotografii! bravo

 6. peter hasal

  “Great photos Doru! Best regards from Czech! Petr “

 7. Jan H Kruger

  “Great stuff guys. New market to show your exceptional talent.”

 8. Veronica Baciu

  sunt superbe fotografiile!!!

 9. Radu Slusariuc

  Numai la superlativ absolut sa tot vorbim, Doru !!! Exceptional pictorial !

 10. Cristina

  I really enjoyed the make-up and of course Claudia and Doru and two exceptionally talented photographers and they know how to present the Boudoir atmosphere.
  Great job.

 11. gabi

  prea frumos …manechinul e exceptional,va felicit..dar modelul face totul…si nu ma satur de privit:D

 12. Alexandra

  Felicitari celor care au realizat aceste fotografii,intr-adevar ceva inedit!Bv Delia&John,ati fost mai presus de cuvinte!Ati reusit sa ne incantati privirea !Iar o fotografie este mai mult decat 100 de cuvinte!Senzualitatea este cea care se remarca in fiecare dintre ele:*

 13. Andreea@Alin

  Fotografiile sunt exceptionale! insa nu e de mirare pentru ca Doru este un adevarat Picasso in arta fotografica si abia asteptam sa vina si ziua de 24 iulie 2010 sa ne creeze prin fotografii un basm, cum numai el stie.