Nunta la Londra

Nunta la Londra

Pe Mihai si Adriana i-am cunoscut de ceva vreme cu ocazia nuntii prietenilor lor. Locuiesc  in Londra astfel ca iata-ne din nou in capitala Angliei la nunta lor de aceasta data.

Mihai si Adriana si-au organizat singuri nunta,  cununia religioasa avand loc la biserica romaneasca Sf. Dunstan iar petrecerea la restaurantul hotelului Holiday Inn.

Cu toata aglomeratia de turisti din centrul Londrei am reusit sa surprindem cateva cadre care sa le aminteasca mirilor de nunta lor din Londra.

Vom reveni cu fotografii de la sedinta foto de dupa nunta care a avut loc la Edinburg  si prin imprejurimi.

Nu incheiem mica noastra prezentare inainte de a le multumi miriilor pentru increderea care ne-au acordat-o.

Cu prietenie,

Claudia si Doru

11 Comments

 1. mihai

  Va multumim ca ati acceptat aceasta provocare si fiind si noi de fata la conditiile care nu au fost din cele mai prielnice rezultatul este cu atat mai mult datorat viziunii voastre cat si inspiratiei de a transforma unele impedimente in atuuri.
  Redarea “mood”-ului si absesnta elementelor care puteau foarte usor impiedica acest lucru este ceva la care sincer nu ne asteptam
  Va multumim inca o data si va uram sa aduceti cel putin aceeasi bucurie urmatoarelor cupluri.
  Cu prietenie Mihai si Adriana

 2. Adriana Stanescu

  Multumim din suflet Clau & Doru. Ne ati facut sa ne simtim tare simpaticutzi. Ma tot uit la ele si imi inspira fericire,zambet si culoare, exact asa cum ne am dorit ca aceasta zi sa fie. Talentul si profesionalismul vostru si a spus inca o data cuvantul. Asadar mii de multumiri, inspiratie si putere de munca. Restul o sa vina de la sine cu siguranta. 🙂

 3. Lucian

  Foarte frumoase pozele!Felicitari!

 4. Melania

  Superbe!! Felicitari Doru si Claudia!!

 5. va multumim mult pentru aceste randuri si nu pot decat sa spunem ca ne simtim maguliti cu atat mai mult cu cat Mihai nu esti strain de fotografie!

 6. Adriana iti multumim si noi pentru tot!

 7. Multumiri!!

 8. Multumim Melania,ne pare rau ca nu a fost timp de mai multe fotografii si pentru sufletul tau dar cu proxima ocazie speram sa fie!

 9. Melania

  Eu nu zic nu! Chiar cu cea mai mare placere :)!

 10. Adriana

  Foarte frumos! Mă uit de câte ori faceți publice fotografiile făcute de voi. Superbe! Bravo.

 11. Multumim mult Adriana!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Homepage - ... [Trackback]... [...] There you will find 1002 more Infos: blog.doruhalip.ro/nunta-la-londra-2/ [...]...