Nunta la Conacul Domnesc

Nunta la Conacul Domnesc

Nelipsitele momente ale celei mai importante zile din viata le-am intalnit si la nunta Ancai si a lui Tudor. Frumusetea Ancai ne-a trimis imediat cu gandul la mult indragita Alba ca Zapada.  Machiajul realizat la salonul Carmen Style i-au pus in valoare si mai mult calitatile ei de personaj de poveste.
Cununia civila si religioasa au avut loc la Biserica Sf. Dumitru din Suceava si oficiate de catre primarul Sucevei Ioan Lungu, respectiv  IPS Pimen.
Incontestabil este faptul ca petrecerea de nunta de la Conacul Domnesc a fost una reusita: un decor exceptional marca Moments and Style, artisti de seama: Sofia Vicoveanca si Constantin Mandristeanu iar surpriza serii a fost interpretarea la vioara a lui Tudor.
Dragii nostri, multa fericire va dorim si noi!  A fost o placere sa va fim alaturi.
Doru Halip si Sandrino Andrei

8 Comments

 1. Anca si Tudor

  Multumim foarte mult pentru sprijinul acordat pe tot parcusul fericitului eveniment. Am vrea sa precizam ca machiajul a fost realizat la Lili Style si coafura la Carmen Style carora le multumim foarte mult. Nunta a fost superba dar sa vedeti Botezul.. 🙂

 2. Anca si Tudor

  Doru, pacat ca nu ai pus cateva poze de la sedinta foto unde cu adevarat ne-ai surprins.

 3. Fotografii de la sedinta foto pot fi vizionate AICI http://www.doruhalip.ro/pages/romana/portofoliu/nunta/anca-si-tudor.php

 4. dana nedelcu

  Cu adevarat foarte frumoase si foarte reusite. Anca, ai fost o mireasa superba alaturi de un mire pe masura.
  Felicitari dl.Halip…. aveti talentul de a fura o parte din sufletul oamenilor pentru a da suflet fotografiilor. E frumos ca reusiti sa dati farmec si culoare unor locuri obisnuite si sa scanati fericirea lor intr-un zambet(si aici ma refer la sedinta foto).Sa stiti ca daca un cantec te emotioneaza sau te rascoleste pentru ca a reusit sa-ti trasmita “acel ceva”, eu pot sa spun acelasi lucru si despre o fotografie reusita.Bravo!!!

 5. Vasile Cotovanu

  Intradevar, sunt impresionante si captate in momente alese artistic!

 6. Wow..absolut superbe! Chiar mi au placut mult!

 7. Un eveniment reusit. Felicitari !

 8. Superbe toate fotografiile, mai ales cadrele exterioare.