“Independence Day”

“Independence Day”

De ce  “The Independence Day”  va veti intreba. Titlul acestui film a fost primul lucru care mi-a venit in minte cand am vazut acesti nori.

Aceasta imagine a fost publicata si in cotidianul Gandul care era in cautare de imagini de la inundatii.

Cum nu puteam lasa o singura imagine,  m-am gandit sa mai adaug alte cateva din zilele petrecute in Vrancea. Fotografii facute la tara si care vin dupa experienta  placuta din zona Bucovinei in comunitatiile polonezilor.

Ce am realizat pentru putinul timp cat am stat in Vrancea a fost faptul ca in tara noastra se practica o agricultura la fel ca in evul mediu.Trebuie sa-i multumesc d-lui Marica pentru ca m-a luat in Jorasti pe malul Putnei la o plimbare de seara.

Acest periplu fotografic din Vrancea se termina cu descoperirea unui camp de maci care a facut-o pe Beatrice ( fetita noastra) foarte fericita, ea prezentand la serbare o poezie despre maci.

Doru Halip
5 Comments

 1. Tandin

  Frumoase fotografii, ca de obicei. “Independence day” este intr-adevar deosebita, dar si ultima, cea din lanul de maci e, ca sa spun asa, cireasa de pe tort.

 2. Andrada

  Super fotografia cu Beatrice in lanul de maci! Celelalte sunt de talia ta ca artist fotograf, dar asta n-ar fi fost asa de deosebita fara Beatrice! Norocul tau ca ai un model asa de reusit la indemana!

 3. roxi

  prima fotografie e fenomenala ! parca ma trec fiorii… 🙂
  imi plac si restul la nebunie , sa nu mai zic de frumoasa printesica

 4. toni

  Dorulica, pozele super tari ca tot ce faceti voi. Cu o singura obiectie. In liceu scriam (la misto) poezii sub pseudonimul Antonio Stratulas. Una din ele suna asa: “Jorastiul e un sat, pe langa care trece Putna”. Milcovul e mai la vale…

 5. ohh… chiar asa… imi cer scuze pentru neatentie si voi opera modificarea necesara.Multumesc Antonio. 🙂