fotografii nunta Botosani

Pe Ilinca si Andrei i-am cunoscut prin intermediul nasilor lor Adi si Sabina.

Ei locuiesc in Botosani pe aceeasi strada ceea ce spune exact atat cat trebuie sa ne dam seama cum s-au cunoscut. O copilarie impreuna incheiata, as zice eu  cu o nunta de neuitat la restaurantul hotelului Best Western din Botosani.

Am incercat cu ei o scurta sedinta foto la o vila parasita din Botosani precum si la teatru  din care o mica selectie  o regasiti aici.

Claudia Halip


1 Comment

  1. sabina frijan

    claudia-ai fost la inaltime! fotografiile sunt de vis,desprinse parca dintr-un film de epoca,totul foarte bine regizat,surprins,imaginat! si de aceasta data ne-ai surpins placut! de altfel mereu ne surprinzi cu ceva nou! felicitari si multumim din suflet ca ai fost alaturi de noi si de finutii nostri cu aceasta ocazie minunata si multumim si lui doru pentru toata atentia acordata!

    ilinca si andrei- nunta voastra ne-a impresionat din toate punctele de vedere,ati fost niste miri si niste finuti extraordinari,frumosi,indragostiti,amabili,totul foarte bine organizat,detaliu cu detaliu.fotografiile cu voi sunt superbe atat datorita fotografului cat si datorita voua! parca sunteti niste actori dintr-un film de epoca! totul s-a potrivit de minune-tinuta,locatie,atitudine….multa fericire,sanatate si sa aveti parte de o viata frumoasa impreuna! cu drag,”cea mai mare nasa mica”( “cea mai mica nasa mare”)