Fotografii la Londra

Fotografii la Londra

Povestea nostra in fotogtrafii de la Londra nu s-a terminat, ci continua cu o alta serie din sesiunea foto facuta prietenilor nostrii de la Londra, MOLTENII. Ciprian si Alina sunt Moldoveni din zona Iasului, Mihai si Adriana sunt din Craiova  ambele cupluri locuiesc acum in Londra si sunt  prieteni foarte buni….si din aceasta preietenie s-a nascut si acest nou cuvant

Ciprian si Alina vor avea nunta vara aceasta in Romania si o sedinta foto inainte de ziua cea mare credem noi, ca ajuta in ampele parti: in fata si in spatele camerei foto.Speram ca si in ziua nuntii buna lor dispozitie si simtul umorului sa nu  lipseasca caci in cea mai buna parte inspiratia la o nunta vine din ceea ce transmit  miri in acea zi.

Mihai este un mare iubitor de fotografie iar Adrianei, bineinteles ca ii place si ei fotografia caci ei sunt un cuplu si e normal sa aiba multe in comun.Si,desi Mihai e obisnuit sa stea in spatele apartului foto, de data aceasta a stat langa noi, aratandu-ne si povestindu-ne de locurile frumoase din Londra si din afara ei, dar si in fata aparatului surprinzandu-l singur dar si impreuna cu Adriana,  in multe cadre pe care noi deja le indragim.

Ar mai fi de povestit despre noii nostri prieteni dar unde vom mai posta si fotografiile….

Nu incheiem pana nu le multumim pentru frumoasele amintiri ce le avem cu ei la Londra.

Doru si Claudia Halip

Alina si Ciprian

Adriana si Mihai

6 Comments

 1. sabina frijan

  tot mai artistice pozele!! vreau si eu!!!

 2. raluca

  superbe fotografii…..esti un adevarat profesionist!

 3. Lucian

  felicitari pt poze sunt superbe!alina ai iesit bestial!>:D<

 4. Mihail Stanescu

  Multumim Doru si Claudia pentru aceste clipe frumoase petrecute impreuna si am o presimtire ca acesta este doara inceputul. Va asteptam sa mai veniti. In numele Moltenilor imi permiteti sa va multumim pentru efortul depus si as vrea sa stie lumea ca pe Ciprian a trebuit sa l fotografiezi de 2 ori sa l poti cuprinde intr o fotografie…. :))

 5. ciprian

  Preferata mea este cea cu siluete noaptea, apropo stitzi de ce stau oltenii la fereastra ,in noaptea nuntii ?

  Raspuns :-Au auzit ca-i cea mai frumoasa noapte !
  Succes. :):):)

 6. serviciul autorizare

  TI-AI RECONFIRMAT CU ACESTE FOTOFRAFII, TALENTUL ARTISTIC PE CARE NU DOAR IL BANUIAM.
  FOARTE FRUMOS TOT CE AM VAZUT.
  SUCCES SI TE MAI ASTEPTAM CU ALTE FOTOGRAFII.