fotografii de toamna – proiect Polonus 3

fotografii de toamna – proiect Polonus 3

Pe o toamna tarzie am reusit sa finalizam proiectul Polonus 2010.

Cu o placere deosebita ne-am intors pe ulitele din Plesa, Poiana Micului si Solonetul Nou. Ce am gasit de data aceasta? Puteti vedea in selectia de fotografii ce urmeaza.

Inca o data multumiri lui Stefan pentru efortul depus . Sper ca ne vom reintalni la expozitia de fotografie care va urma sa o realizam cu imagini din acest proiect.

Doru Halip
6 Comments

 1. Fotografii extraordinare, expresive si aureolae de un lirism autentic, felicitari!

 2. LUCIANA

  SUPERB! Mereu astept cu nersabdare fotografiile voastre! Sunt din ce in ce mai pline de viata ! Preferata mea e cea cu hainutele colorate la uscat pe gard

 3. Zosia

  pozele sunt extraordinar de frumoase, nici nu pot sa recunosc locul chiar daca sunt din poiana micului. felicitari, super poze

 4. Andrei Cucu

  Foarte faine fotografiile Doru! Super!

 5. multumiri

 6. In primul rand, draga Doru, trebuie sa precizez (inca o data) ca mie chiar nu ai de ce sa imi multumesti. Nu stiu daca si la tine e aceeasi situatie, dar, pentru mine e surprinzator cum, dupa o zi de alergatura pe dealuri la pozat copaci, cai, case, copii, cu alte cuvinte LUMEA, nu sunt la fel de obosit ca dupa o zi de stat acasa.
  Iar daca simt oboseala e una fizica dar care e estompata de energia psihica cu care m-am incarcat in cursul zilei.
  Pentru ceilalti cititori de blog, as vrea sa va intreb daca ma veti sustine in a incerca sa il convingempe Doru sa faca niste cursuri online de fotografie, insotite si de cateva zile de practica in care toti cursantii merg pe dealuri la pozat si se intorc cu pozele la dezbatut?