Fotografii de nunta in Bistrita

Pe Paul si pe Cristina i-am intalnit prima data cu cateva ore inainte de cununia lor civila. Paul se plimba pe culoarele  hotelului, prima impresie fiind aceea a unui tip calm si fericit de tot ceea ce se intampla. Cristina era sub mainile make-up artistei Anca Radulescu, care punea in valoare trasaturile ei frumoase pregatind-o astfel pentru marele eveniment. Dupa cununia civila am plecat la o sedinta foto avand astfel posibilitatea sa ne cunoastem mai bine caci urma sa petrecem si a doua zi impreuna la nunta celor doi.

Cu un cuplu atat de frumos sedinta foto a fost o placere, nelipsind momentele amuzante care, oricand sunt bine venite pentru a uita de oboseala inevitabila aparuta dupa ore de cutreierat prin oras (pentru a vedea fotografii cununia civila AICI).

Nunta a fost una de vis. Cununia religioasa a avut loc la Biserica Ortodoxa Bistrita, una dintre cele mai  frumoase biserici ortodoxe pe care le-am vazut vreodata.

Imediat dupa ceremonie a inceput petrecerea intr-un cort frumos amenajat la marginea orasului unde distractia a tinut pana a doua zi la rasaritul soarelui.

Sedinta foto in rochie de mireasa a fost planificata inainte de ceremonie nestiind ca ne astepta o zi torida cu nu mai putin de 42 de grade. Am incercat   sa evitam  cat de cat caldura, cautand mai mult interioare si bineinteles multa umbra. Cateva cadre cu mirii am reusit sa obtinem si dupa apusul soarelui chiar inainte ca petrecerea sa fie in toi.

Dar ca sa incheiem aici, caci arta scrisului nu ni se potriveste, am vrea sa spunem ca noua ne-a placut totul: orasul, locatiile vazute, nunta, florile …. si cate nu ar mai fi aici de spus, dar cel mai important: oamenii. Mirii precum si parintii lor sunt niste oameni deosebiti care ne-au impresionat cu ospitalitatea lor, respectul fata de cei din jur si vorbele frumoase cu care s-au adresat intotdeauna, facandu-ne sa ne simtim foarte aproape de ei.

Le multumim inca o data pentru tot si mai ales pentru ca ne-au ales pe noi pentru ale oferi amintirea unui eveniment atat de important.

Prezentam aici o selectie de fotografii din sedinta foto de nunta, insa mai multe imagini ale evenimentului propriu zis pot fi vizionate AICI.

Doru si Claudia Halip
7 Comments

 1. James Solomon

  These are truly beautiful images Doru,

  I am happy to see how you have grown, these images are a testament to the strong foundation you gained working in film. I see creative elements of Monte and Ziser, yet it is all you (and Claudia?). What makes me really pleased is that all the images presented are able to stand up to scrutiny and has not been heavily digitally manipulated in ways that I see in so many images these days.

  All the best and thanks for sharing,

  James

 2. Michelle Evans

  Hi Doru,

  Such beautiful photos. I think you are an amazing photographer.

  cheers Michelle

 3. alin

  pur si simplu superbe 😀 te felicit si va mai asteptam cu drag pe la bistrita

  alin (hotul miresei :))) sau verisorul lui paul) 😛

 4. sabina frijan

  intr-adevar niste miri fff frumosi!! fotografiile sunt inedite, de altfel si locatia e noua:) preferata mea e foto nr.29!! aveti ce numara..hi hi:) ..sau mai simplu foto cu nr 9 de la sfarsit la inceput… felicitari claudia si doru! P.S.-claudia,astept pozele cu “macul”:)

 5. geanina dan

  superbe aceste poze!!! pur si simplu extraordinare!!! se vede profesionalismul………….
  buchetul miresei noi l-am realizat….adica echipa florariei Myosotis :)) de altfel toate aranjamentele florale de la aceasta nunta inedita. am cunoscut aici oameni cu totul deosebiti………pupici

 6. Thanks a lot for nice words.
  Just want to mention that everything you see was taken side by side with Claudia.
  I feel we do work well together.

 7. Ionel Cristun

  In calitate de prieten al matusii tale Adriana,draga mireasa va urez multa sanatate,casa de piatra si fericire nici mai multa nici mai putina decat va doriti voi! Binenteles,copii frumosi ca voi! Fiti fericiti!
  Cu mult respect,Nick57(asa cum sunt cunoscut pe Trilulilu unde am avut placerea s-o cunosc pe Adriana).