Fotografii cu gemeni

Fotografii cu gemeni

 Fotografii cu gemeni

Daca tot este 8 Martie 2012, dorim  sa le spunem La Multi Ani!! tuturor persoanelor de genul feminin si sa aiba parte de o primavara cat mai frumoasa si multe multe bucurii. Revenind la postarea trebuie sa spunem ca am fost profund impresionati de gemenele Sofia si Maya. Cu doua personalitati diferite ne-au oferit un spectacol impresionant la sedinta foto. Le dorim multa sanatate si parintiilor sa se bucure si sa ne mai impartaseasca si noua povesti cu cele doua gemene pline de viata  si sa ramana in continuare o familie fericita asa cum i-am vazut.

Claudia si Doru Halip

11 Comments

 1. Dan&Dana

  Multumim! Chiar ne-ai facut o surpriza la superaltiv. Vrem sa impartasim si privitorilor tai ce fericire maxima traim de cand au venit pe lume Maya si Sofia.
  Multa fericire si sanatate si fetelor tale!

 2. Multumim mult!

 3. Parca mai ieri am fost la nunta lor. Azi, o familie minunata si doi copii frumosi. Felicitari

 4. Dan&Dana

  Multumim!

 5. mireladaniela

  Dan şi Dana! Să vă trăiască prinţesele, să fie sănătoase, şi să vă aducă mereu bucurie! Iar cât despre maeştrii: Claudia şi Doru: să ne trăiţi…că faceţi treabă profesionistă….multă inspiraţie…ţineţi-o tot aşa…;)

 6. Multumim pentru vorbele frumoase, cat despre “maeştrii” mai avem de realizat multe. Te invitam sa ramai alaturi de noi pentru alte postari de fotografie care vor urma.

 7. Dan&Dana

  Multumim Mireladaniela?! Nu prea stim de unde vin multumirile…

 8. Andrada

  Foarte frumoase si fotografiile si protagonistele, doua frumuseti cum numai Dana putea sa faca. La multi ani pentru 2 aprilie, sa fie sanatoase, sa va bucurati de ele!

 9. Dan@Dana

  Multumesc, dar l-ai uitat pe Dan …si el a participat la concepere :).Va pupam!

 10. Giuliana

  wow, cat puteti fi de frumosi..Sa va bucurati de comorile voastre. Sunteti binecuvantati!!!

 11. Dan@Dana

  Da, asa este. Multumim!