Bebe David

Bebe David

Acum doi ani am avut onoarea sa fotografiem nunta Alexandrei si a lui Marius. Zilele acestea bebelusul lor, David a avut parte si el de o sedinta foto. Albumele foto sunt cele ce le vor aminti si lor aceste clipe despre care, noi ca parinti, spunem ca sunt cele mai frumoase.

Doru si Claudia Halip

Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Reddit0Share on Tumblr0

1 Comment

 1. Carmen Serenec

  Este incredibil cata bucurie pot crea niste imagini celor care nu pot fi mai aproape de minunata familie Nitu, desi si-ar dori acest lucru foarte tare. Suntem oricum cu sufletul si cu gandul alaturi de toti trei …
  Vazandu-l pe ingerasul David ne incearca deopotriva sentimente de bucurie si mandrie … ca este putin si al nostru, doar suntem in familie … Pentru a exprima mai clar ceea ce simt, poate ca expresia cea mai sugestiva este „m-am topit !”
  Sper sa apara cat de curand posibilitatea de a-i vedea pe toti trei si de a chinui ingerasul cu multi multi pupici 😉
  Ma bucur ca ati avut inspiratia de a crea un album prin care sa imortalizati acest moment si aceasta etapa din viata de familie.
  Pupici de la Carmen si Florin Serenec.