Alina Vacariu si Marius Florea, fotografii la nunta

Alina si Marius

Acum doua saptamani am avut placerea sa fotografiem nunta Alinei si a lui Marius, o nunta frumoasa presarata cu nenumarate evenimente.

Pentru cei care nu stiu sau poate ca nu au recunoscut-o ca mireasa, Alina Vacariu

a fost desemnata Modelul Anului 1998 in Romania, la doar 14 ani. A lucrat cu  Elite Model Management si a devenit apoi imaginea companiei de lenjerie intima The Finish.

A mai aparut in spotul publicitar “Roommate Wanted” pentru compania internationala Time Warner Cable, iar in anul 2005 a avut un rol in filmul Death of a Dynasty, alaturi de Chloé Sevigny. Anterior a pozat pentru doua reviste celebre: Stuff – editia din septembrie 2001 si Maxim – editia din mai 2003.

Dar cu toate aceestea Alina Vacariu si-a dorit o nunta in Romania alaturi de cei dragi si mai mult o nunta de la care traditiile acestui eveniment nu au lipsit.

O selectie de fotografii va vor arata cat de bine au aratat cei doi in ziua nuntii lor si noi ca fotografi ce ne puteam dori mai mult decat un fotomodel….

Doru si Claudia Halip


5 Comments

 1. Daniela

  Superbi! Casa de piatra, multa fericire si copii frumosi ca ei!

 2. LUCI

  Doamne, ce mireasa frumoasa….si mirele e frumos, dar ea e rapitoare! O finuta si o delicata! Sa fiti fericiti! Fotografului – FELICITARI!!!

 3. Giuliana

  Adevarat, o mireasa delicata:)))
  Felicitari mirilor si multa fericire iar fotografului multa inspiratie in continuare;)

 4. Oana

  Nunta a fost o adevarata poveste. Felicitari!

 5. Andreea

  Ce verisori fruumosi am `:X Frumosi amandoii 😡 …
  Casa de piatra si sa fiti fericiti ! Va pup :*:*