Adriana Bucevschi

Pentru cei care nu stiu inca Adriana Bucevschi este intrepreta de muzica populara reprezentand zona Radautilor. In primavara aceasta Adriana va lansa un album in colaborare cu orchestra Rapsozii Botosanilor condusa de maestru Ioan Cobala.Dorinta ei a fost o sedinta foto in zapada, fotografii ce le va folosi pentru coperta albumului. Ninsoarea din acea zi a a adus un plus de farmec iar decorul de la Muzeul Satului a fost numai potrivit pentru ceea ce Adriana isi dorea.

Doru Halip


6 Comments

 1. Carmina Vlad

  Super, pozele. Si Adriana e super frumoasa si talentata! Merita mai multa promovare, e o interpreta cu un glas frumos si piese cu adevarat autentice. Te pup Adriana si succes!

 2. Carmina Vlad

  Am uitat sa spun ceva: sunt olteanca din buricul municipiului Craiova, deci sa nu vad comentarii rautacioase, ca vezi Doamne, m-a pus Adriana sa scriu. Sint un redactor de emisiuni folcorice, cam rea si exigenta, iar Adriana Bucevschi, daca nu era BUNA INTERPRETA DE FOLCLOR, nu calca pe la mine, pe la emisiune. Pupici si toate cele bune!
  Felicitari si fotografului! Cind vin pe la Suceava, sa-mi faci si mie niste poze, vrei?
  Carmina

 3. popescu angea-elena

  Intradevar niste poze exceptionale! Parca ar fi rupte dintr-o poveste, imi aminteste de copilarie, de povestile bunicii, spuse la gura sobei, despre mos craciun. Sunt o admiratoare a doamnei Adriana Bucevschi, are o voce calda iar piesele dansei te transpun in trecut, in trecutul parintilor, al bunicilor.
  Doamna Adriana sunt mandra ca va cunosc, va doresc numai bine si cat mai multe piese frumoase.
  Iar domnului Halip, felicitari, ati realizat niste poze foarte frumoase.

 4. admin

  Multumesc frumos pentru aprecieri.

 5. Florin Tudor

  un fotograf exceptional, subscriu 🙂

 6. olguta berbec

  de mare exceptie.felicitari si multi pupici.